Meercamera registratie

Meercamera registratie inzetten voor uw evenement?

Business Media Creations

Meercamera registratie

Bij grote of kleine evenementen zorgt BMCreations ervoor dat op grote schermen voor iedereen te zien is wat er op het podium gebeurt. Meercamera registratie wordt veelzijdig ingezet bij diverse evenementen. Wij registreren met meerdere camera’s die strategisch opgesteld staan uw evenement.

Meercamera registratie wordt ingezet voor:

R
Bedrijfsfeest registratie
R
Event registratie
R
Congressen
R
Theater producties
R
Concerten/festivals
Onze beelden worden gebruikt voor:
R
Alleen schermweergave (de beelden worden niet bewaard)
R
Ook opname ( de beelden worden bewaard)
R
De opgenomen beelden worden door ons bewerkt voor een compilatie op digitale media of uw website of Youtube.
R
We leveren aan in elk formaat, zoals u dat wenst. HD en 4K
R
Tijdens bedrijfsfeest opnames met meerdere camera`s

Alles in HD (1920 * 1080) of 4K UHD kwaliteit opgenomen! Ook nemen onze camera’s op in 4K (Sony FX6/FX9)

Meercamera registratie sets

Kleine set

De kleine set bestaat uit een compact rack met daarin de benodigde video-mixer en enkele kleine preview-schermpjes. Deze set is voorzien van 1 recorder om het eindsignaal op te nemen. Tevens hebben we mogelijkheden om 1 tot 24 beamers of schermen aan te sturen, zodat het beeld te zien is in de zaal of bijvoorbeeld op het podium.

Eventueel kan men een laptop toevoegen voor een presentatie of een filmpje. Dit rack is bedoeld voor de kleinere klussen waar snel opbouwen en compactheid belangrijk is.

Grote set

Daarnaast beschikken we over een grote set. Deze set zit eveneens in een rack maar is speciaal bestemd voor grotere regieklussen.

De grote set is voorzien van een mixer waar 8 camera’s op geschakeld kunnen worden en verschillende converters om computer- en videosignalen te laten samenwerken.

Camera’s

Totaal kunnen we 12 of meer camera’s leveren. Deze zijn eventueel op te bouwen in 2 sets. Het is mogelijk om dit te combineren met videomixers of complete regiesets. De camera’s kunnen op afstand bediend worden door een VJ of door de videoregie. Wij maken gebruik van Sony FX6/FX9 camera’s. Deze zijn zeer lichtgevoelig en leveren goed beeld onder verschillende omstandigheden. Zowel HD als 4K opname en geschakelde beelden.

De stagecam is een begrip van de laatste jaren. Dit is een kleine camera die op het podium wordt geïnstalleerd om zo beelden van dichtbij te filmen, zonder dat ze al te veel opvallen. Voordeel van dit systeem is dat je geen cameramensen in de buurt van het podium nodig bent.

Benieuwd wat wij met meercamera registratie voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!
Bekijk hieronder enkele meercamera registratie projecten welke door BMCreations gedaan zijn: